slot machine jackpot party online video poker for free jackpot winners rivers casino how to win baccarat in the casino cei video poker machine can steam machine play all pc games

Labi sot pati dy gëzime: Grumbulloi 90 mijë euro për Yvesen, vajzat e tij shpallet kampione në basketboll!

Labi kishte dy gëzime sot, njëri ku Yvesa Salihajt iu janë mbledhur 90.000€ dhe tjetri, vazja e tij dhe shoqet e saj kanë fituar vendin e parë në garat e Basketbollit në Kosovë.

Yvesa Salihaj është nisur drejt Turqisë për shërim dhe fal njerëzve të
vullnetit të mirë Yvesës iu janë siguruar 90.000€ për shërim.

Zana Tahiri bashkë me shoqet e saj, nxënëse e Shkollës Fillore “Jeronim De Rada” nga Ferizaj fituan vendin e parë në Kosovë, në Basketboll.
Labi uron vajzën e tij dhe klubin e Basketbollit Jeronim De Rada,
në veqanti traineren Kimete Haliti dhe arsimtarin Xhevat.

Zana na bëri krenar neve si prindër, shkollën dhe qytetin. Nesër do u’a ndaj 500€ si shpërblim dhe motivim në garat e tjera.
Suksese edhe më tutje në këtë sport, shkruan Labi.

Read Previous

Labinot Tahiri merr mirënjohje nga komuna e Kaçanikut, u ndihmoi në kohë pandemie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email