poker online u s can you win money playing poker online machine casino gratuit cara menang main judi poker online las vegas slot machine jackpot

Labinot Tahiri merr mirënjohje nga komuna e Kaçanikut, u ndihmoi në kohë pandemie!

Komuna e Kaçanikut ka nderuar me mirënjohje Fondacioni Humanitar “ Labinot Tahiri”. Ish-deputeti kishte ndihmuar këtë qytet historik me rastin e pandemisë.

Kësisoj, kryetari i komunës Besim Ilazi në takimin që zhvilloi me humanistin Labinot Tahiri, e falënderoi atë për punën e jashtëzakonshme humanitare të realizuar edhe në Komunën e Kaçanikut gjatë kohës së pandemisë, si dhe angazhimin e tij në mbledhjen e të hollave, për të ju dalë në ndihmë dy të lënduarve nga shpërthimi i gazit në Ferizaj e që ishin nga komuna jonë.

Kryetari Ilazi tha se angazhimi humanitar, është një vlerë njerëzore, e cila në çdo kohë duhet të nderohet dhe respektohet.

Nga ana tjetër, ish-deputeti theksoi se ndihet i nderuar edhe nga Komuna e Kaçanikut me një mirënjohjeje të radhës nga kryetari i nderuar,  Besim Ilazi!

“Mirënjohje është vlerë për shkak kontributit human nga fondacioni ynë , ku kemi shpërndarë pako ushqimore gjatë gjithë kohës se pandemisë, pa dashur të shkruaj edhe shumë të tjera raste të cilat janë të shumta në këtë komunë!

Dua ta falënderojë  kryetarin e nderuar dhe komunën e Kaçanikut për dekoratën, dhe njiherit edhe këtë mirënjohjeje e cila është e mbi 100-ta e ndajë se bashku me miliona shqiptarë të cilët përkrahin fondacionin tonë në të mirë të shqiptarëve”, ka shkruar Tahiri.

Ndryshe, gjatë kohës së pandemisë Fondacioni “ Labinot Tahiri” ka ndihmuar qytetarët e komunës sonë me pako ushqimore, ndërsa janë dhuruar edhe mjete mbrojtëse nga COVID 19 për QKMF-në në Kaçanik.

Në Kaçanik

Posted by Labinot Tahiri on Saturday, March 28, 2020

Read Previous

Detajet më të reja nga jeta e Labinot Tahirit

Read Next

Labi sot pati dy gëzime: Grumbulloi 90 mijë euro për Yvesen, vajzat e tij shpallet kampione në basketboll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email